Home » Ruta Constanta

MSTS – Eficienta semnalelor pe ruta Constanta

16 February 2010 No Comment 841 vizualizări

Dupa cum va spuneam, planul meu cu acesta ruta este de a crea in final activitati simple de conducerea tramvaielor pe diverse linii, unele reale iar altele imaginare, dar intr-o atmosfera cat mai reala de traffic urban destul de aglomerat. Fireste ca am ales perioada anilor de glorie a tramvaiului constantean din dragoste de mijloacele acestea de transport si din iubire pentru orasul meu natal.

Pentru ca pe anumite bucati de traseu trafficul combina diverse linii si presupune aglomerarea sau intersectarea in mod firesc a tramvaielor, am reglementat traficul pe liniile  liniile de proba (40, 42, 43, 45, 48 deocamdata0, cu semnale amplasate destul de des atat intre statii cat si la intrarea si iesirea din statii, astfel incat tramvaiese sa circule cat mai aproape unul de altul dat in deplina siguranta.

Ruta Constanta

Ruta Constanta

Ruta Constanta

Ruta Constanta

Ruta Constanta

Ruta Constanta

Ruta Constanta

Ruta Constanta

Ruta Constanta

Ruta Constanta

Ruta Constanta

Folosind bucatile de drum cu un singur trotuar realizate de Nicu Stejar, am refacut piata stradala de la poarta 2 care ararata de aceasta data mult mai bine. Am plasat trafic rutier si am teglementat cu semafoare acest trafic. Am inceput sa repictez anumite vehicule romanesti realizate de colegii de suferinta, in mai multe cuori pentru a da un realism romanesc rutei.

Ruta Constanta

Am repictat stalpii verzi de catenara in culorea gri. Asa arata zona poarta 1 inainte de amplasarea marii si a falezei pe bucata de drum ce se vede din tramvai la trecerea peste capul de linie…

Ruta Constanta

Ruta Constanta

Leave a response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.