Home » Ruta Slobozia

MSTS trams Slobozia 03-27-2010

27 March 2010 No Comment 1,257 vizualizări


Am continuat lucrarile la ceea ce se vrea a fi o ruta poligon, pentru testarea viitoarelor implementari de echipament facut de mine pentru Ruta Cosntanta. In acest moment am reusit sa fac astfel incat sa folosesc doua tipuri diferite de texturi pentru linii, una cu piatra cubica pentru liniile din oras ale tramvaielor, si una cu traverse clasice, pentru linii de tren cu care se intersecteaza traseele de tramvai in zona a trei treceri de nivel cu bariera .
Dupa cum am mai mentionat, si aceasta ruta este rodul imaginatiei mele si a pasiunii pentru tramvaie. Am fost criticat pe unele bolguri pentru nerespectarea realitatii in cele doua rute ale mele. Am spus-o si o repet.

1.Rutele sunt semi-imaginare.
2.Pasiunea mea este pentru tramvaie, (deci cine vrea autobuze sa-si faca singur rute de autobuze care nu sunt specifice MSTS…)
3.Nu mi-am propus NICIODATA ca in aceste rute sa respect realitatea suta la suta…

Ca atare, ceea ce am creat ramane asa cum am creat, imbunatatirile urmand a fi aplicate pe aceasta structura si nu pe alta. De exemplu, la Ruta Slobozia, mi-am imaginat un depou de tramvaie in imediata vecinatate a depoului de trenuri din zona Garii Slobozia Veche.

MSTS Slobozia

MSTS Slobozia

MSTS Slobozia

MSTS Slobozia

MSTS Slobozia

Leave a response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.