Home » Colectia AUTO

Noutati din Anglia

22 August 2012 No Comment 2,017 vizualizări

Au sosit doua noi vehicule in colectia Prognosis. Ambele Renaul 12, una din colectia Atlas, si una din colectia Hachette. La prima impresie, se pare ca nu numai DeAgo are probleme cu vopsirea. Apar chederele cu intreruperi la vopsea, stergatoarele pozitionate pe mijlocul parbrizului, cu bavuri nedecupate. Mai apar bavuri la barile de protectie. Mobilierul interior are aceeasi belea! Negru complet. Asta pentru ca este mai economic sa se injecteze totul, dintr-o culoare, pe aceeasi matrita ca sa iasa mai ieftin. Intr-o zi mai racorosa voi programa ambele modele, plus inca doua tot din Anglia, pentru imbunatatirea interiorului.

Ca supliment de viteza am mai primit si trei carcase, una de Peugeot, una de Dacia si una  de la o decapotabila. Probabil ca vor folosi undeva, candva, daca ma apuc de microdiorame. Machetele sunt superbe si imi intregesc colectia. Chiar am rezultat un tricolor din machete Renault 12. Sper sa scoata si DeAgostini ceva pe sufletul nostru, al colectionarilor de autoturisme de legenda romanesti. Sincer m-am cam saturat de rusesti!

Leave a response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.