Home » Prezentari

Oltcit CLUB DeAgostini 1/43

15 February 2012 6 Comments 8,661 vizualizări

Cu mare bucurie am scos macheta din baierele revistei. Spun cu mare bucurie, pentru ca la prima vedere arata foarte bine. Desi culoarea nu este prea potrivita cu ceea ce a rulat prin Romania…

Caroseria, foarte bine realizata pentru pretul jucariei, are detaliile conturate. Chederele la parbriz si luneta bine executate, alamurile ornamentelor nichelate corect.  Semnalizatoarele de pe aripi, desi existente pe caroserie, nu sunt colorate cu galben culoare care lipseste si de pe lampile de semnalizare din spate.

Nici stropitorile de parbriz nu au trecut pe langa culoarea specifica. Ca si lucru pozitiv, farurile sunt montate bine, au semnalizatoarele de directie galbene iar oglinda exterioara are chiar sticla data cu bronz-aluminiu.

Sunt marcate si colorate inchizatorul haionului si capacul rezervorului de benzina. Macheta are chiar si sorturile la rotile din spate, iar esapamentul este argintiu. Sigla de pe masca frumos conturata si inscrisurile clare si corecte.

La interior insa, se putea alege un plastic de culoarea gri, pentru ca mai toate au fost la aceasta nuanta, nicidecum negrul atat de standardizat la machetele DeAgostini.

Una peste alta, Oltcit CLUB mi se pare chiar cea mai reusita jucarie din seria de Romanesti, realizata ingrijit si cu ceva mai multa atentie de chinezul manufacturist!

Cu siguranta ca voi proceda la schimbarea vopselei exterioare si interioare.

6 Comments »

 • ALex said:

  OOOO. Ti-ai luat 2?

 • Petru said:

  Felicitari pentru acizitie, astept cu mare interes si modificarile pe care doriti sa le executati.

 • ALex said:

  A aparut si DeA taxi. e inca in teste

 • Prognosis (author) said:

  da, cu poza de coperta fara far la masinuta, mai mare rasul

 • Szabi said:

  BUna tuturor, am cumparat si eu modelul asta. Vreau sa pun LED uri pe ea. Aveti vreo ideie cum sa pun becurile? Vad ca “farurile” sunt defapt lipite de caroserie.

 • Prognosis (author) said:

  “Szabi – In principiu este usor sa pui led-uri de tip SMD. Farurile au un ghid de lumina suficient in interior ca sa transmita lumina. Nici nu e nevoie sa demontezi farurile. Doar amplasezi in spate o placa cu led-uri tip smd mici, iar in spatele lor intra si un soclu de baterii. Comutatorul va trebui miniatural si amplasat in podea sa dea sub masina.
  Bafta si asteptam pozele.

Leave a response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.