Home » Filme

Personalul de Ciulnita in trecere pe podul peste raul Ialomita

17 May 2011 2 Comments 1,223 vizualizări


La circa un km. de Gara Slobozia, pe directia Ciulnita, se afla podul peste raul Ialomita. Inconjurat de o  vegetatie luxurianta, podul se infatisaza maestuos, ca un urias proptit cu picioarele pe malurile Ialomitei. Dupa o ora de mers pe jos catinel, de-a lungul liniei, iata-ma ajuns la pod si fotografiind de zor. La plecare chiar am prins personalul de Ciulnita in trecere peste acest pod!

Mai multe poze de la fata locului

2 Comments »

  • Teodorof Radu said:

    Referitor la relatia Fetesti- Slobozia-Ciulnita: terasamentul si lucrarile de arta ,au fost proiectate pentru cale ferata dubla. Acelasi lucru il gasiti si pe relatia Faurei- Urziceni -Mogosoaia sau Faurei-Tecuci. Prin anii ’80 se incepuse chiar unele lucrari de dublare intre Urziceni si prima statie catre Mogosoaia , Moldoveni.

  • ciprian said:

    Ma tem ca pe relatia Slobozia-Ciulnita sigura lucrare de arta prevazuta pentru linie drubla e doar pasajul peste varianta ocolitoare construit pe la inceputul anilor ’80 cand s-a modificat varianta,in rest,nu e niciun semn pe cei 17 km.
    Rambleul e evident pentru o singura cale iar debleul de dupa pod pana la statia Slobozia-Sud nu ar putea permite linie dubla.
    Alta insa am citit de curand prin resa locala ; cica se electrifica ruta asta Ciulnita-Slobozia-Fetesti?! Nu prea cred, pentru 4 persoanele cu 15 insi?

Leave a response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.