Home » Atelier Simulator

Pupitrul de comanda – varianta 2

27 August 2009 No Comment 1,303 vizualizări


Noaptea este un sfetnic bun. Am primit numeroase mailuri prin care eram intrebat de pretul unei astfel de adaptari, de timpul in care poate fi executata, de fiabilitate si de aspect.
Faptul m-a stimulat. Am gandit azi noapte si am hotarat o cu totul alta abordare. Un pupitru de comanda flexibil, nelegat de tastatura, capabil sa functioneze si pentru MSTS si pentru Trainz.
Am inceput sa lucrez la el si deocamdata nu dezvalui alte amanunte. Voi posta doar etapele de lucru in imagini iar la sfarsit explicatiile si dovada functionarii. Cert este ca va arata cu totul altfel decat cel precedent. Si acela este functional si voi face carcasa la el si poate va dori cineva sa-l ia, asta pentru ca imi fac altul diferit si mult mai complex.

pupitru

Am realizat deja cea de a doua varianta de pupitru de comanda. Mult mai complex, acesta are toate tastele necesare jocului, inclusiv cele de imagine. Pupitrul are cablu cu mufa de conectare ca orice tastatura, care se introduce pur si simplu in locul tastaturii si poti juca!

Photobucket

Photobucket

Leave a response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.