Home » Tunare Masinute

Remorca platforma pentru autoturisme

12 April 2012 No Comment 907 vizualizări

Pentru ca deja au inceput pregatirile in vederea concursurilor de SlotCar la Slobozia, administratia locala a comandat Atelierelor PanArin o remorca pentru transportul la destinatie a autoturismelor care vor participa la competitiile viitoare. In consecinta meseriasii condusi de Prognosis au proiectat si construit intr-o singura zi, o remorca inspirata din multitudinea de pe internet.

S-au folosit ca materii prime folie de ABS de 1 mm grosime, o bucata de vartej (banda de incoletat) pentru ca are striatiunile necesare care sa imite zona de aderenta a cauciucurilor pe rampa remorcii, niste roti de pe la alte chinezarii nevaloroase, resturi de pe la casutele de trenulete, precum si diverse vopseluri. Remorca a fost dotata cu troliu de ridicare, lampi de semnalizare, protap de agatare, scari de acces, lampi laterale pentru gabarit si caloare pentru blocarea rotilor vehiculului transportat. Caloarele sunt facute din comatex de 4 mm grosime, taiate cu traforajul si manerul este din capsa de hartie. Rotile s-au fixat pe sasiul remorcii prin tinte (cuie subtiri, de sub un mm grosme, din cele folosite la fixarea sinelor de cale ferata H0 pe suport). Dupa vopsire si inmatriculare, remorca a fost inmanata echipei care va asigura transpotul la competitia SlotCar, care  a facut o tura de proba in parcarea supermarketului din Slobozia.

Leave a response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.