Home » Prezentari

Renault 8 – Bulgarino – DeAgostini

9 April 2012 No Comment 871 vizualizări

Astazi mi-a sosit coletul cu cele doua masinute din Bulgaria vecina si prietena… Gratie unui bun amic din Sofia, masinutele sunt acum in colectia mea DeAgostini. Cu aceasta ocazie vreau sa interez un raspuns pentru cele cateva cereri de pe forumuri dar si postate pe situl meu, pentru aducerea de machete din Bulgaria. Gratie unui forum de trenulete, mi-am facut prieteni in tara vecina. Unul dintre ei, s-a oferit colegial sa ma ajute in procurarea unor astfel de machete, desi el este din Sofia, oras unde nu apare colectia DeAgostini. El apeleaza la alt coleg din Plovdiv si pe aceasta filiera jucariile ajung la mine. Celor ce imi cer sa le aduc si lor, trebuie sa le spun ca deja am cerut prea mult de la un amic de acolo si ca nu pot sa-i pretind sa se implice in comert cu mine. Pentru aceste machete nu am dat bani, ci vagoane de trenulete, cu care am facut schimb cu prietenul meu. Va rog din suflet sa intelegeti situatia si sa nu imi mai trimiteti mesaje prin care solicitati sa va procur jucariile. Nu pot sa fac asta, eu sunt fericit ca macar aceste 4 machete au ajuns la mine. Nu pot indrazni sa implic oamenii de acolo in asa ceva. Va multumesc pentru intelegere!

Renault 8 (Dacia 1100 in Romania) este cunoscut in tara vecina drept “Bulgarino” si foarte iubit de soferii din Bulgaria. Ca si macheta, masinuta are o lucratura ceva mai ingrijita si mai adecvata decat cea aparuta in Romania. De remarcat oglinda laterala in plus, precum si ramele nichelate la stopurile pe spate. Un ornament argintiu strabate laterala de la un capat la celalat. Interiorul a ramas la fel de morbid iar retrovizorul este din plexi transparent. Macheta mea are un stergator aiurea lipit dar cred ca se poate remedia. In general se prezinta mai ingrijit lucrata decat modelul vandut in tara noastra.

Leave a response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.