Home » Atelier Simulator

Repaint vagonul tramvai G15

15 October 2009 No Comment 1,259 vizualizări

th_G15-130Am intrat in discutii pentru aprobare repaint pe un model G15, la care lucrez de zor. Pentru N8C inca nu am primit raspuns de la autor, dar deja am facut pentru mine 5 tramvaie personalizate dupa RATConstanta unde am lucrat 5 ani pana in 1988. Ideea este de face un numar de vagoane personalizate, inmatriculate individual, pentru ca traficul ce il voi crea pe ruta de tramvaie sa fie cat mai autentic. In acest scop vreau sa reproduc vagonul romanesc V3A,  de care ma leaga nostalgic multe amintiri. Am reparat, am condus, am testat primele 24 de vagoane din Constanta. Pe vremea aceea nu era depou si lucram la cap de linie sat vacanta unde am si participat la montarea primelor 24 de vagoane.

In acest moment am realizat deja un prototip repaint dupa modelul G15, pentru care astept aprobarea autorului. Am modelat interiorul si exteriorul in culorile in care erau facute primele tramvaie aduse in Constanta. Visul meu este sa fac o ruta de tramvai dupa traseele din Constanta anilor 1985, cand era atat de frumos acolo. Initial vor fi 4 trasee, pe care voi face trafic cat mai real cu vagoane personalizate. Pentru moment voi testa vagoane pe ruta  Stadtbahn pentru care voi crea noi activitati bazate pe vagoane romanesti.

1. linia 100 Gara-SatVacanta

2.linia 101 Gara- Zona Industriala

3. linia 102 Delfinariu – Zona industriala

4. linia 103 Gara- Poarta 6

Iata interiorul lui G15

Iata si primul din seria 130, personalizat pe linia 102

Leave a response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.