Home » Tunare Masinute

Rocar TV 12F – una un revista, alta in blister

11 May 2012 No Comment 1,603 vizualizări

Ma duc intr-o zi la piata chitit sa iau o conserva de ananas! Aleg, ca erau multe pa taraba! Ma uit la etichete si iau una care imi place ce scrie pe eticheta. Era mai ieftina, asa ca pentru un buzunar de pensionar care nu primeste conserve gratuit ca sa scrie despre ele ca sunt minunate. Ma uit si eu la pret fireste, nu imi permit una de marca. Iau o chinezarie, de la DeAnanas. Ajung acasa si deschid nerabdator conserva. Inauntru, mazare in sos de ananas! Dau sa reclam. Un tip imi zice: ” Bei, uite ce scrie pe eticheta! Ne rezervam dreptul ca in interior sa nu fie modelul de pe coperta! ”

Asta e zic, 2 lei am dat, de 2 lei am capatat! Dar o sa mai iau, ca poate nimeresc o data o felie de ananas! Si cu asta am incheiat! Mentalitatea de a accepta orice numai pentru ca este facut, nu ma caracterizeaza! Si nici nu ma poate opri nimeni sa arat cu degetul acolo unde e ceva de aratat! Foarte bine ca au facut! Foarte rau ca nu au facut bine!

Ca o simpla constatare, neconcordanta intre reclama din revista si ceea ce a rezultat ca urmare a muncii specialistilor de la DeAgostini! Fireste ca eu sunt doar un biet consumator si nu ma pot compara cu “specialistii” de la DeAgostini! Imi cer scuze pentru ca am indraznit sa am o parere proasta despre unele modele! Nu va luati dupa mine! Jucaria este perfecta! Eu doar aiurez!

Leave a response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.