Home » Ruta Constanta

Ruta Constanta MSTS 17 aprilie 2010

17 April 2010 3 Comments 1,280 vizualizări

In pofida stresului generat de afirmatiile nefondate si pretentiile stupide ale unora carora le place sa scrie doar ca sa citeasca ce au scris, in ciuda crizei prin care am trecut din cauza acestui stres, in pofida calculatorului care imi merge ca o rasnita uzata, am gasit puterea de a continua munca la ruta Constanta. Am reusit definitivarea zonei centru, zona unde se ingemaneaza mai multe linii de tramvai si unde complexitatea semnalizarii si multitudinea de obiecte pe o suprafata mica determinau constant craparea simulatorului in editor. Ca o multumire a insistentei mele, zona a reusit din plin si ca urbanism dar si ca functionare. Mai ramane de pus personaje si la circulatie mai raman restrictiile de viteza pe macaze si in curbe. De asemeni, mai am de facut cateva panouri publicitare caci deja am primit cereri in acest sens de la persoane care au realizat potentialul reclamei intr-o ruta de simulator care va patrunde in multe calculatoare. In acest sens doresc sa precizez pentru persoanele interesate, ca ruta va cuprinde reclama cata vrea si pe ce obiecte vreau eu atat timp cat am acordul scris al autorilor obiectelor respective. In fapt si la urma urmei, ma doare-n cot de isteriile celor ce se simt indreptatiti sa dea cu presupusul pe munca mea. Lumea e plina de nebuni iar daca alte boli se pot vindeca, prostia ramane pururea. Si cu asta am incheiat acest stupid episod din viata mea, caruia i-am acordat prea multa atentie.

Ruta Constanta MSTS

Ruta Constanta MSTS

Ruta Constanta MSTS

Ruta Constanta MSTS

Ruta Constanta MSTS

Ruta Constanta MSTS

Multumesc lui Marius pentru obiectele create special pentru ca in aceasta ruta sa poata fi puse reclame fara sa dea prilej unora sa se atace si sa dea cu pietre acolo unde nu ajung sa dea cu nasul!

3 Comments »

 • marius said:

  Domnule Arin va felicit pt ce ati realizat. Va felicit pt ca ati avut puterea,rabdara si dupa cele intamplate … ambitia de a termina aceasta ruta. Sunt multi care au pornit spre Alaska sa caute gaseasca aur … putin sunt cei care au si gasit. Aceiasi chestie si in MSTS. V-am mai spus … cel putin unul daca va apreciaza munca …puteti trai impacat ca ati facut ceva bun. Ce spun “unii” …putin conteaza.

  Numai de bine domnule Arin

 • Prognosis (author) said:

  Multumesc domnule Marius.
  Va multumesc pentru ca ati avut rabdarea si curajul sa imi indrumati primii pasi, sa ma sustineti sa leg doua linii una de alta. Va multumesc si pentru ajutorul acordat, pentru sfaturi si pentru obiectele create special pentru aceasta ruta. Nu pot sa nu-i multumesc si lui Nicu Stejar pentru drumurile facute rutei, dar si lui Andrei (DaRkScOrPiOn). Multumesc de fapt tutoror celor ce mi-au dat sfaturi utile si care s-au implicat dezinteresat si imi cer iertare daca nu am mentionat taote numele lor aici. Ele se vor regasi in descrierea rutei. Nu pot insa a nu remarca, cu amaraciune, faptul ca invidia si prostia specific carpatina, au patruns pana si in lumea virtuala a MSTS, manjind munca si frmusetea simulatorului cu magarii traditionale, care nu fac decat sa aduca o pata pe obrazul comunitatii!

 • Lucian said:

  Buna ziua Dl Arin

  Ma bucur enorm de mult can aud si vad asa ceva, sper din tot sufletul sa finalizati ruta si sa sa putem beneficia de ea. Sunt Constantean dar stabilit in afara tarisoarei noastra. Sincer m-as bucura sa am aceasta ruta chiar si contra cost.
  Va multumesc si Mult succes
  Lucian

Leave a response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.