Home » Ruta Constanta

Ruta Constanţa

17 October 2009 3 Comments 786 vizualizări

th_0001Plin de speranţă am demarat un proiect pornit dintr-un alt vis al meu. Cum nu am relaţii la ProTV ca să îmi împlinească cineva visurile, am hotărât că este cazul, ca şi la “Oraşul din sufragerie”, să mă pun pe treabă şi să creez singur o rută de tramvaie care să reproducă linii reale din oraşul meu natal. Am început cu linia 100 Gară-Sat Vacanţă, rută distrusă de primarul Mazăre în prezent. Cum am făcut parte din prima echipă care a montat primul vagon V3A la Constanţa in 1985, am decis ca măcar în ruta mea, să redau viaţă acelor ani şi să repun in circulaţie tramvaiul de pe linia 100 în mediul virtual. Visul este sa reproduc integral toate liniile de tramvai din Constanţa şi să ofer pasionaţilor un oraş virtual pentru relaxare în simulatorul MSTS. Nu este deloc uşor aşa cum am crezut, dar nu demisionez eu pentru câteva fleacuri.

Sper ca acest proiect să îmi menţină zlilele ocupate iar, acum ca nu mai pot lucra la dioramă. Mulţumesc din suflet lui Marius, care a pierdut zile intregi cu indicaţii prin Yahoo Mes. şi care a promis că mă va ajuta până la final. Oricum, fără experienţa lui, nu am nici o şansă de reuşită.

Pe de alta parte, oricine ma poate ajuta cu realizarea cabinei noului vagon romanesc V3A sa ma contacteze. Am poze bune. Sper ca prin acest proiect sa adun la un loc experienta de creatori din Romania, sa facem o echipa cu care sa realizam un proiect stabil, bine realizat si cu care sa inchidem gura nemtilor care sunt cei mai tari la rute de tramvaie. Haideti frati creatori de MSTS sa ne unim si sa realizam impreuna acest proiect. Sunt sigur ca experienta celor care se dedica realizari de proiecte MSTS din Romania, ar putea duce la implinirea primului vis de reproducere a unui oras din Romania in mediul virtual. Sincer, curajul de a porni aceasta actiune se datoreaza indraznelii cu care Marius a pornit proiectul “Vatman”. Probabil, ca la sfarsit, vom incerca sa unim cele doua proiecte ca sa realizam o harta mare, cu trasee multe, animata cu vagoane si vehicule romanesti. Oricine crede ca se poate implica in acest proiect sa ma contacteze prin mesaje pe mail sau aici.

Asa sa ne ajute Dumnezeu!

Iata şi primul tramvai scos de la depou, pentru a testa linia prima oară.

3 Comments »

 • marius said:

  vom duce proiectul pana la capat.

 • Vlad said:

  Salut!
  Adauga-ma in lista de messenger pentru o treaba de interes comun.
  oxygene11@yahoo.com

 • Vlad said:

  Salut,
  Te rog contacteaza-ma pe messenger pentru a discuta un subiect comun.

Leave a response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.