Home » Ruta Constanta

Ruta MSTS Constanta Trams 21-11-2009

21 November 2009 8 Comments 873 vizualizări

th_11-21-09-03Cateva instantanee cu linia 48 Barat, aproape terminata. Mai sunt cateva maruntisuri si e gata prima linie din ruta Constanta… Urmatoarea etapa este aceea de a amplasa semafoare auto si stalpii de iluminat. Apoi vine randul stalpilor de catenara, a bancilor, a rondelor de flori si a altor detalii care fac o ruta placuta. Sper sa me descurc la amplasarea automata a catenarelor si a circulatiei rutiere…. despre care inca nu am habar cum se face corect!

Linia 48 Constanta

Linia 48 Constanta

Linia 48 Constanta

Linia 48 Constanta

Linia 48 Constanta

Linia 48 Constanta

Linia 48 Constanta

Linia 48 Constanta

Linia 48 Constanta

Linia 48 Constanta

8 Comments »

 • jica said:

  Mah in general oamenii incep cu msts si dau pe modelism…tu faci invers?? Regresezi in loc sa progresezi? Nu mai ai ce fura de pe modelistu cinstit si ai zis sa incerci sa furi si de pe trainz-isti?
  Sunt curios in cat timp moare purcelu sau mai stiu eu cine isi rupe capu si nu mai poti lucra nici la asta si astepti bani ca sa o termini 🙂
  Toate cele bune,
  Gica

 • Prognosis (author) said:

  Poate ca pe acolo, pe la Arad, asa se procedeaza! Se fura de pe “modelistu cinstit”… Eu am oferit insa toate lucrarile mele si toata experienta mea! Nu am furat nimic de la nimeni! Sa-ti fie rusine pentru minciunile exprimate!

 • cosmin said:

  jica , si care-i ma problema ta ? Esti gelos ca pe tine nu te-a ajutat nimeni ? Cine l-a ajutat pe Arin , l-a ajutat ca a vrut , nu a dat in cap nimanui !
  Iar faptul ca lucreaza in msts e super … cu ce fura proiecte si idei ?

 • Sandel said:

  Domnule Panait, continuaţi munca dvs. Nu luaţi în seamă invidioşii retardaţi. Lucrările dvs. au stimulat mulţi modelişti şi au încântat forumurile. Multe au supravieţuit numai datorită posturilor cu care le-aţi onorat. Şi dovada stă în numărul de afişări de pe forumuri. Fireşte că trăiţi în ţara în care toţi rataţii îşi postează pe bloguri frustrările si neputinţa. Asta nu înseamnă că ceilalţi gândesc la fel. Sunt o mână de derbedei afectaţi de succesul dioramei dvs. şi invidioşi pe reputaţia lui Prognosis, care a reuşit de unul singur şi cu un buget amărât să facă ceva mult mai frumos decât a făcut o gaşcă de plagiatori, cu bani gârlă, furând ideile dvs. Aţi prezentat idei care au ajutat modeliştii fără resurse dar cu pasiune, şi de care au profitat şi măgarii ce nu recunosc asta, dar se bagă în seamă de plictiseală. Sunt oameni care nu au oferit în viaţa lor nimic societăţii. Nişte rataţi cu buzunare doldora de bani dar cu creierul de turmă rătăcită. Ceea ce faceţi nu se chiamă furt. Se chiamă dăruire. Dacă eram eu în locul dvs., nu puneam decât rezultatele (ca să mă laud), nu mă munceam ca un nebun să fac poze în timpul lucrului, să postez proceduri şi metode de lucru… Dar apreciez gestul şi efortul dvs. pentru ca şi alţii să poată face lucrări bune folosind ideile dvs. de multe ori revoluţionare şi geniale. Eu vă urmăresc din Ungaria, vă doresc succes şi sănătate, iar celor de teapa ăluia de mai sus, le transmit un călduros “salam de Sibiu” cu iniţialele finale …UE!

 • Emi said:

  Nu bagati in seama toti dibitocii. Asta e unu de pe lokomotiv, un invidios care nu a dat niciodata nimic dar a preluat ideile altora. Dvs. ne oferiti, nu furati! Multumim ca egzistati si ca impartasiti cu noi maestre. Si eu sunt de pe “modelistu cinstit” adica “lokomotiv” si fur, dar de la dvs. si de la altii ca dvs. care posteaza succesele lor.

 • Ciprian said:

  Dupa parerea mea msts nu e grozav e mai super trainz!!Ma jica de ce esti retardat asa de rau? Oare te doare prostia?Domnul Panait e grozav in ceea ce priveste modelismul feroviar are idei super bune nici nu mi-ar fi trecut prin cap asa ceva!Super domnule Panait continuati munca dvs. MERITA!!! As vrea daca s-ar putea sa va trimit 3 vagoane dintr-un start-set Piko sa le iluminati si o locomotiva tot din acel start set sa puneti la schimbarea sensului de mers stopuri rosii ca nu are in dotare locomotiva.Cat ar costa?

 • Prognosis (author) said:

  Draga Ciprian

  Ma flateaza comentariul tau. Multumesc pentru aprecieri si pentru faptul ca mi-ai luat apararea.
  Referitor la iluminarea locomotivei si a vagoanelor pe care le ai, nu vreau sa te dezamagesc intarziiund o lucrare, problema mea este ca nu mai sunt cel de anul trecut. Boala mea s-a agravat si chiar daca lucrez, lucrez incetisor, pentru mine, cate putin. Nu stiu cat mi-ar lua ca timp sa lucrez pentru altcineva si nu vreau sa dezamagesc. Daca iti pot fi defolos cu posturile si sfaturiole mele, inseamna ca mi-am implinit menirea pe lumea asta. Daca nu ai graba la recuperarea jucariilor, eu pot incerca sa-ti iluminez garnitura. Despre costuri nu stiu daca pot face un deviz inainte de a vedea despre ce este vorba.

  In speranta ca m-ai inteles si ca nu te-am dezamagit

 • ciprian said:

  Nu m-ati dezamagit !!nu am nicio graba…. pana la vara mai este (cand ma apuc de diorama impreuna cu tatal meu).Mi-am mai luat o locomotiva Lima .Oricum tata stie sa faca din astea cu electronica.Este inginer fizician electrician si face tot felul de chestii din acest domaniu.eu ma pricep la terra formare zic eu pt un incepator…
  Multumesc!!

Leave a response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.