Home » Filme MSTS

Simulatorul meu pe windows 7

21 April 2010 3 Comments 953 vizualizări

Dupa ce am reusit sa adun piesele pentru un upgrade la calculator, am reusit instalarea cu succes a simulatorului si a programelor auxiliare pentru editare si iata, ruta MSTS dupa primele editari in noua sa configuratie, este din nou gata de lucru. Am continuat sa amplasez mobilierul urban in zona de centru de la Bulevardul Tomis pana la Republica prin Bulevardul Mamaia, zona I.G. Duca. Va prezint un filmulet in care se vede si pupitrul de comanda la care am pus butoane de tip fara blocaj, aduse special pentru mine la Magazinul Terra din Slobozia!

Vezi mai multe din Jocuri, Gameplay pe 220.ro

3 Comments »

 • Emanuel said:

  Buna seara ! Felicitari pentru ruta si pentru pupitru. Nu am mai vazut asa ceva si mi se pare o realizare geniala. Chiar sunt curios cum ati facut acel pupitru. Cat despre ruta ce pot sa zic sunt Constantean si imi pare rau ca s-au dus, am linia lu 104 in cartier care e in stare de conservare, ultimul tranvai sa dus si el, pacat. Ruta va fi personala sau va fi publicata undeva ?

  O seara buna va doresc ! Si succes in continuare !
  Cu stima Emanuel

 • Prognosis (author) said:

  Buna Emi

  Daca voi reusi sa termin ruta, ea va fi si la download pe siturile colaboratoare pe care le voi anunta, dar va fi disponibila si pe DVD prin comanda si contra-cost. Pretul va fi numai pentru acoperirea cheltuielilor de scriere si de expeditie. De asemnea toate activitatile ce le voi crea ulterior si toate updateurile vor fi disponibile pe anumite situri gratuit.

 • Alex said:

  Buna domnule Arin cu tot respectu va spun ca sunteti un om genial iventati lucrurui care sunt mult mai realiste decat cele din magazine!!!As vrea sa va dau un pont daca nu va suparati!!!Stiu ca sunteti pasionat si pe calculator de trenuri si de aceea va recomand jocul Trainz Railroad Simulator 09 este mult mai usor de introdus adonurile cfr-ului grafica mai evoluata fata de msts!!!bafta in continuare si va salut cu respect!!!!

Leave a response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.