Home » Cladiri si acareturi

Toaleta publica – home made din carton

8 February 2011 One Comment 1,586 vizualizări

O piesa de rezistenta, nelipsita din urbanistica feroviara, este toaleta publica. WC-ul, dupa cum este denumita aceasta cladire in Romania. Cum de multa vreme planificasem realizarea unei astfel de lucrari, cum ultimile mele realizari in materie de modelism feroviar s-au axat pe cladiri realizate acasa dupa modele din hartie de la Auhagen, m-am gandit ca este timpul sa dotez viitoarele ateliere ale depoului PanArin cu o astfel de lucrare. Proiectul l-am realizat pe calculator, folosind Corel Draw si diverse texturi free de pe net. De mare inspiratie au fost pozele pe care le-am facut asta vara WC-ului din gara Slobozia Veche, lucrare pe care am adaptat-o la pozitia pe care o va avea pe minidiorama depoului meu. Adica am schimbat latura intrarilor.

Prea multe nu ar fi de zis despre aceasta cladire, ea fiind realizata dupa metodele descrise la cladirile facute anterior tot din hartie. La aceasta, in mod special, se pot remarca zidurile inconjuratoare, cu temelia supradimensionata. Fiind vorba de o lucrare facuta direct pe calculator, am cateva mici erori de proiectare in zona frontala a zidului, chestii pe care le voi remedia chiar azi in proiectul desenat.
Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

La final, desi  este vorba despre un WC-u public, sper din tot sufletul ca lucrarea mea sa nu fie … de rahat!

One Comment »

  • si.eu said:

    misto dar semnele cu barbati femei is prea mari

Leave a response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.