Home » Prezentari, Tramvaie

Tramvaiul clasic V 09 -la final

5 November 2012 2 Comments 1,333 vizualizări


Astazi am incheiat inca un capitol din viata mea de modelist amator. Am finalizat tramvaiul clasic V 09. Mai am mici corecturi la vopsea si chiar ma gandesc pentru ferestre sa fac la imprimanta personaje asezate si in picioare in tramvai, astfel incat sa apara mai interesant privitorului decat geamurile brumarii cu care am dotat primul model.

Acest ultim tramvai a iesit chiar incantator. Nu stiu daca pozele pot sa transmita ceea ce simt eu, dar vazandul atat de gingas pe diorama, este imposibil sa nu te indragostesti de el instantaneu.

Fireste ca planurile mele nu se opresc aici. Vreau sa mai lucrez un vagon despre care insa inca nu spun nimic. Totul depinde de cum fac rost de inca un boghiu motor. Sunt foarte frumoase si tramvaiele moderne, dar imposibilitarea de a procura boghie mici cu transmisie, este o mare piedica in calea realizarii unor machete de modele mai actuale. Chiar asa, marea mea pasiune fiind pentru modelele clasice, pe care le gasesc mult mai atragatoare si mai interesante, asta prezinta un inconvenient in drumul meu de pregatire a unei diorame cu tramvaie.

La final, va ofer cu drag cateva poze, urmand ca dupa inscriptionarea vagonului sa fac si o mica filmare.

La final, dar nu in cele din urma, nu pot sa nu multumesc sponsorului, firmei SpotDesign, care s-a ocupat de debitarea pieselor componente cu ajutorul tehnologiei laser!

Published on: Aug 10, 2011 @ 12:55

2 Comments »

  • Petru said:

    Bravo!! Ideea de aface personaje stand in picioare este foarte buna, chiar ar fi bine sa faceti asa decat geamuri simple de culoare neagra

  • Petru said:

    Un filmulet cu aceste tramvaie: http://www.youtube.com/watch?v=kyilLyBUfj8

Leave a response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.