Home » Atelier, Tunare vagoane

Vagonul de posta epoca II

15 August 2009 No Comment 1,025 vizualizări

O achizitie din luna octombrie 2007, un set de trei vagoane piko, din cele foarte vechi, deteriorate si fara platforma interioara, mobilier, contragreutate, etc., pe care le-am luat la schimb pe trei vagoane mehano. Ma stresa prin gradul de deteriorare la cere se prezentau aceste vagoane. In consecinta, am atacat la ele.
Vagonul acesta de posta, nu avea nici macar suruburi la boghie acestea fiind fixate pe sasiu cu bucati de pasta de pix topita ca sa tina legatura.
Am confectionat platforma interioara din forex. Apoi am confectionat rigleta pentru leduri iar puntea redresoare si rezistorul de 560 ohmi, le-am plasat intr-o despartitura facuta la un capat inchis al vagonului. Iata ce a rezultat:
Photobucket

La capatul vagonului ce avea suprafata mai mare de la ultimul geam si pana la perete, am facut un despartitor in care am amplasat puntea redresoare si rezistorul de 560 ohmi!
Schema folosita o veti gasi in sectiunea scheme! La final am vopsit podeau cu bronz aluminiu!

Photobucket

Leave a response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.