Home » Prezentari

Locomotiva cu abur BR 52 Piko

2 September 2010 3 Comments 1,263 vizualizări

O locomotiva deosebit de frumoasa, cu un tender special. Realizata in perioada de glorie a lui Piko, masina se prezinta excelent, mai ales ca a fost tinuta in cutie ani de zile de catre un colectionar din Germania, de unde a ajuns direct in depoul PanArin. Tractiunea este in tender, integral pe cele 4 osii (din care una cu cauciucuri de aderenta) montate in doua boghie. Culegerea de tensiune se face separat in tender, pentru tractiune si separat in cazan, pe numai doua osii, pentru iluminarea farurilor frontale. Initial lumina a fost pe bec, insa in Atelierele PanArin, acest neajuns a fost inlaturat prin inlocuirea cu iluminare pe led-uri. Spatiul generos din tender, din care unul sub motor, permite montarea unui decodor pentru cine doreste digitalizare bijuteriei.  Spatiu pentru decodor si/sau generator de sunet, fum si difuzor, este suficient atat in tender cat si in cazan sau in cabina fochistului. Detalii despre aceste modificari in ACEASTA PAGINA.

Locomotiva se prezinta in stare excelenta, ruleaza perfect pe Diorama de la Slobozia, fara probleme in curbe sau pante, trage puternic si se aseaza frumos pe linii. Bielele sunt din plastic montate cu axe prin presiune si se pot usor delomta pentru curatenie. Masina arata excelent pentru ca nu a fost rulata si este o piesa rara, de colectie, mai ales ca nu se mai produce.


BR 52 Piko

BR 52 Piko

BR 52 Piko

BR 52 Piko

BR 52 Piko

BR 52 Piko

3 Comments »

 • Marius Barbu said:

  Sal,

  daca anuntul cu locomotiva BR 52 mai este valabil, pot oferi 280 lei in cazul ca este in cutia ei si in foarte bune conditii tehnice si estetice.

 • Prognosis (author) said:

  Desi anuntul este valabil, oferta dvs. de pret nu!

 • Cristian Deacu said:

  Buna ziua, care ar fi ultimul pret pentru locomotiva?

Leave a response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.